Jag är så nöjd med min nya altan

Hej på er och vad trevligt att du kommer in till bloggen idag! Det här inlägget tror jag verkligen kan vara intressant för er som bor i Ronneby med omnejd, och som är i behov av en bra byggfirma. Jag har nämligen kommit i kontakt med ett företag som erbjuder riktigt bra tjänster inom byggservice. Det var när jag skulle bygga en altan som en granne rekommenderade mig att anlita Yxnarum Bygg & Trädgård. På grund av att jag tycker att de gjort ett bra jobb vill jag nu berätta om detta företag till er, bästa läsare. Om ni inte har hört talas om Yxnarum Bygg & Trädgård förut kan jag avslöja, att det här är ett företag som ni kan gå till om ni skulle vilja anlita en skicklig byggnadsarbetare i Ronneby med omnejd. Man kan få hjälp med det mesta inom bygg-och snickeri men också trädgårdstjänster eller vissa elinstallationer. Det bästa är väl att du som behöver hjälp, hör av dig till dem och frågar vad de kan göra just för dig. Det känns bra att anlita en firma här i trakten. Inga långa onödiga transporter = bra för miljön! 

  

Altanen blev kanonbra. Företaget hjälpte mig i hela processen, alltifrån hur jag planerade att den skulle se ut till dess att den var helt färdigbyggd. Innan jobbet startade hade jag fått en kostnadsfri offert och kunde sedan i lugn och ro fundera över kostnadsförslaget innan jag gav klartecken till byggstart. Det var egentligen inget att tveka på, för med ROT-avdraget blev det väldigt prisvärt. Tack vare att min granne rekommenderade mig att anlita just Yxnarum Bygg & Trädgård, vågar jag också rekommendera dig att anlita denna rekorderliga firma. Det var allt jag hade på hjärtat idag! Ha det gott!