Nya fasader ett lyft för vår bostadsrättsförening

God afton kära läsare och välkommen in till bloggen. Jag tänker berätta om när vår bostadsrättsförening på Kungsholmen tog ett beslut om att få gjort fasadarbeten på de tre fastigheter som ingår i föreningen. Det skulle bli nya ventilerade fasader med stensockel. Väldigt snyggt och modernt och dessutom hållbart samt lätt att underhålla. Det blev som vi tänkt oss, fast ännu bättre. Vi i vår förening anlitade ett företag som heter AB Kovenda. Det här är ett företag som är väldigt kända för att utföra bra fasadarbeten, både vid nyproduktion eller vid ombyggnation, som i vårt fall. Flest kunder finns på Kungsholmen, Södermalm och Östermalm, men även i andra stadsdelar och runt om i landet. 

  

Flera andra bostadsrättsföreningar runt om hade anlitat AB Kovenda, när de behövt professionell hjälp med olika typer av fasadarbeten. Vår ordförande i föreningen hade ringt runt till andra föreningar för att ta referenser. Alla sa samma sak, de var mycket nöjda med det arbete som utförts och rekommenderade även oss att anlita dem. 

  

Eftersom det är vi som bor här i föreningen som till syvende och sist får betala, även om något skulle bli fel, så är det väldigt tryggt att veta att de som kom hit och gjorde jobbet verkligen var skickliga, noggranna och engagerade. Dessutom jobbade de målmedvetet och metodiskt och lämnar fem års garanti. Den nya stensockelfasaden på våra hus här på Kungsholmen blev ett riktigt lyft. Alla de som bor här är nöjda. Vi är således så belåtna med det färdiga resultatet, att vi vill gärna rekommendera er också, att anlita AB Kovenda om ni nu funderar på fasadarbeten. Skulle ni vilja ha mer information om vad detta företag kan göra, så kika gärna in på deras hemsida. Där kan du läsa om flera av deras projekt, antingen pågående eller avslutade.