Min nya snygga husfasad

God morgon. Jag är uppriktigt glad över att ni valt att komma in till bloggen denna morgon också och jag hoppas ni kommer tycka om det inlägg som jag tänkt skriva till er idag. Jag kanske har sagt det till er förut men det är mycket som händer i mitt liv just nu. Det har varit flera olika projekt på gång här hemma i villan i Kumla, både inom- och utomhus. Som husägare anlitade jag ett företag som heter Ekliden Måleri & Dekor, när det var dags att måla om fasaden. På grund av att jag tycker att det jobb de utfört är så bra, tänker jag berätta om detta företag till er, bästa läsare. Ekliden Måleri & Dekor är det många som skulle kunna ha nytta av att anlita. Detta är ett företag som kan hjälpa till med bland annat målning eller dekormålning i Kumla eller i Örebro men även på fler ställen i närheten. Jag visste att detta företag gör ett bra jobb för de har tidigare målat om ett tråkigt innertaktak i träpanel, och förvandlat taket till ett ljust och snyggt tak. 

  

De som arbetar där har alla gedigna och nödvändiga utbildningar och mycket kunskaper, och flera års erfarenheter. Det finns förvisso flera firmor inom dessa branscher, och då kan det kännas svårt att veta vilket företag man ska välja. Nu har jag ju använt denna firma flera gånger och alltid varit nöjd. De är kända här i Kumla och Örebro och vi är flera bland grannarna som anlitat deras tjänster. Du kan känna dig helt trygg ifall du anlitar denna firma för de är helt seriösa och inte dyra. ROT-avdraget drar ner kostnaden. Du kan alltid begära en gratis offert, utan några förpliktelser. Nu har jag fått en riktigt fint målad husfasad, i en kvalitetsfärg som håller i åratal.